My Board

A short text to describe your forum
Pontos idő: szer. dec. 08, 2021 9:02 pm

Időzóna: UTC


My Board - Regisztráció

Azzal, hogy használja a „My Board” fórumot (a továbbiakban „mi”, „a fórum”, „My Board”, „http://forum.balassikiado.hu”) elfogadja, hogy betartja az alábbi feltételeket. Ha nem fogadja el, kérjük ne használja, illetve ne is keresse fel a fórumot. A feltételeket bármikor megváltoztathatjuk, és habár a lehető legtöbbet megtesszük, hogy értesítsük a változásról, érdemes rendszeresen áttekinteni ezt az oldalt, mivel a fórum használati feltételeinek megváltoztatása utáni további használatával ön beleegyez az új feltételek betartásába.

A fórumot a phpBB hajtja, mely egy a „General Public License” (a továbbiakban „GPL”) licenc alatt kiadott fórumszoftver, és a www.phpbb.com, valamint magyarul a phpbb.hu weboldalról tölthető le. A phpBB csak lehetőséget nyújt az internet alapú kommunikációra; a phpBB Csoport nem felelős azért, hogy milyen tartalmakat, illetve magatartást engedélyezünk. További információért a phpBB-ről, kérjük, látogassa meg a http://www.phpbb.com/ weboldalt.

Ön beleegyez, hogy nem küld semmilyen sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő vagy bármely más olyan tartalmat, mely sérti a hazájában, a fórumot kiszolgáló szerver országában érvényben lévő vagy a nemzetközi törvényeket. A fentiek megsértése azonnali és végleges kitiltáshoz vezethet az internetszolgáltatója értesítésével együtt, ha ezt szükségesnek tartjuk. A feltételek betartatásának érdekében az összes hozzászóláshoz tartozó IP-címet tároljuk. Ön elfogadja, hogy a fórum fenntartóinak jogukban áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásait vagy lezárni az ön által nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges. Mint felhasználó, elfogadja, hogy bármely adat, melyet megad, tárolásra kerül a fórum adatbázisában. Ezek az információk a beleegyezése nélkül semmilyen módon nem kerülnek átadásra egy harmadik félnek, de a fórum fenntartói nem tudnak felelősséget vállalni az adatokért egy esetleges „hackertámadás” esetén.cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség